+ 420 1210, NON-STOP SOS
ilustrace na pozadí

Výstrahy

Krkonoše

Jeseníky

Seriál Na skialpech přes hory v sobotu z Krkonoš!

Čtvrtá řada úspěšného seriálu o skialpinismu znovu v České televizi na programu ČT Sport! Alena Zárybnická a Jiří Hölzel se vracejí do Česka.

Seriál Na skialpech přes hory v sobotu z Krkonoš!
Ilustrační foto

V sedmi dílech natočených v sedmi českých pohoří nabízejí dvoudenní trasy pro skialp tak, aby to byl nejen sportovní, ale tak trochu i kulturní zážitek. Inspirací jim byl například portál Kudy z nudy. A jak se stalo tradicí, spolu s diváky České televize taky pomůžou dobré věci. Díky aplikaci EPP Pomáhej pohybem budou při skialpových toulkách sbírat body pro Sportovní klub Jedličkova ústavu Praha.

„Na celém projektu mě těší hlavně dvě věci. První, že jsme se prostřednictvím portálu Kudy z nudy dostali do překrásných míst naší české, malebné kotliny. A tou druhou je fakt, že si díky Horské službě připomeneme základy bezpečnosti pohybu na horách, včetně potřebné výbavy. Její členové v každé z oblastí byli u přípravy dvoudenních tras a na místě pak pomáhali s natáčením“, říká Martin Kráčalík z agentury Seven Days.

Další díl pořadu, tentokrát z Krkonoš, můžete vidět na programu ČT Sport v sobotu 1. prosince v 11:20. V případě, že jste promeškali předchozí díl z Jizerských hor, najdete jej na adrese:

https://www.ceskatelevize.cz/porady/12503636804-na-skialpech-pres-hory/218471291249203/

Veškeré informace k projektu pak najdete na adrese:

http://naskialpechpreshory.cz/

 

Ochrana osobních údajů | Správa cookies | Mapa stránek | Zobrazit klasický web

© Horská služba ČR, o.p.s.
543 51 Špindlerův Mlýn 260, T +420 499 433 230

ID schránky: u4zgr6q

Vyrobil Simopt, s.r.o., 2024

ilustrace na pozadí