+ 420 1210, NON-STOP SOS
ilustrace na pozadí

Výstrahy

Krkonoše

Jeseníky

Horská služba zve na svůj velký den

Horská služba se opět připravuje na svůj velký den. V sobotu 17. července v 10.00 v areálu zámeckého parku v Loučné nad Desnou se můžete těšit na spoustu zajímavých věcí z oblasti naší činnosti i na mnoho atrakcí pro dospělé i děti. 

Horská služba zve na svůj velký den
Ilustrační foto

Zváni jsou nejen současní a bývalí horští záchranáři, ale především široká veřejnost. Bohatý program Dne s Horskou službou je určen pro všechny věkové kategorie. Děti se budou moci povozit na dvou lanovkách, vyzkoušet si obratnost na lanovém žebříku a pohyblivé kládě nebo zkusit slack – line.

Pro všechny je pak k dispozici prohlídka záchranářského vrtulníku, vybavení horské služby, představení práce našich kynologů, komentované ukázky zásahů, ošetřování zraněného či ukázka evakuace paraglidisty ze stromu.

Na místě bude také stánek se zimním a lavinovým vybavením, zájemci mohou navštívit expozici o historii horské služby. Účast přislíbili i horští záchranáři ze zahraničí. Dorazí vrtulník a posádka jednoho záchranného terénního vozidla Horské záchranné služby ze Slovenska.

Zájemci si budou moci otestovat svou kondici v patnáctikilometrovém běhu Horské služby na tři kameny, trať svým profilem a délkou odpovídá fyzickým prověrkám horských záchranářů.  

Součástí doprovodného programu bude také vystoupení několika hudebních skupin, dětské divadlo, jarmark či bohaté občerstvení. Děti se mohou těšit na kouzelníka, tvoření, hry, organizátoři počítají s relax zónou pro maminky s malými dětmi. Malé účastníky čekají za jejich výkony hodnotné odměny. 

Stánky našich partnerů

App Záchranka - virtuální realita, nácvik resuscitace a ukázka aplikace

Bezpečně na kole

Agel transfúzní služba – zjištění krevní skupiny, osvěta

Malá horolezecká stěna

Test centrum bot Scarpa

Ochrana osobních údajů | Správa cookies | Mapa stránek | Zobrazit klasický web | Zobrazit mobilní web

© Horská služba ČR, o.p.s.
543 51 Špindlerův Mlýn 260, T +420 499 433 230

ID schránky: u4zgr6q

Vyrobil Simopt, s.r.o., 2024

ilustrace na pozadí