+ 420 1210, NON-STOP SOS
ilustrace na pozadí

Výstrahy

Krkonoše

Jeseníky

S blížícími se prázdninami se vrací oblíbená soutěž horské služby

Praha, 16. dubna 2016 – Před čtyřmi lety spustila Horská služba soutěž Po stopách Jetíka po hřebenech českých hor, která se setkala s velkým zájmem veřejnosti. Minulý rok v červenci byla spuštěna navazující soutěž České hory. Horská služba nezahálela ani tento rok, a proto si se začínající letní sezónou a blížícími se školními prázdninami pro Vás připravila další pokračování oblíbené soutěže. 

Soutěž přináší spoustu novinek. Jedinou podmínkou účasti je, stejně jako minulý rok, stažení a nainstalování mobilní aplikace České hory a založení herního profilu. Od tohoto okamžiku se z Vás stane stopař - Jetíkových stop, které jsou ukryté po celé České republice, zejména pak v horských oblastech.

A jaké novinky jsme pro vás připravili?

Hledejte a sbírejte stopy Jetíka (virtuální razítka), kterými jsou převážně atraktivity v okolí turistických tras českých hor, a soutěžte s dalšími uživateli aplikace.  Stopy získáte tak, že se přiblížíte k místu ze seznamu stop (v toleranci přibližně 50 m, pomocí GPS souřadnic). Aplikace automaticky stopu sebere a přidá ji do Vaší sbírky. Za každé sebrané razítko získáte daný počet bodů, který je určen náročností

 při získávání konkrétní stopy.

Aplikace obsahuje také doporučené trasy pro děti, mládež, dospělé i aktivní sportovce a také užitečné informace pro návštěvníky hor, jako např. základy první pomoci, pravidla chování na horách, na sjezdových tratích nebo nejbližší stanice Horské služby ČR.

V nové verzi aplikace České hory a webu si můžete např. editovat vlastní profil, získávat achievementy v různých kategoriích (skóre v žebříčku soutěže, za největší výkon za den / víkend / týden / měsíc / rok a za sebrání určité skupiny stop – např. prameny českých řek nebo vystoupání do nadmořské výšky Mt. Everestu atd.). Dále si můžete vyfotit „selfie“ s Jetíkem nebo nahlédnout, jak si stojíte s vlastními výkony v porovnání s ostatními v Síni slávy. Úspěchy v aplikaci je možné sdílet také na Facebooku. Web i aplikace zobrazují achievementy (úspěchy) ostatních uživatelů, takže přesně víte co se právě děje na českých horách.

Hlavní soutěž probíhá od 9. 6. 2016 do 30. 9. 2017. Hlavním partnerem soutěže a dodavatelem cen je Norská móda – kvalitní norské outdoorové oblečení a příslušenství. Zajímavé ceny jsou připraveny i pro držitele největších sportovních výkonů (za den, víkend, týden, měsíc a rok) v průběhu celé soutěže.

Stáhněte si aplikaci a vydejte se do hor po mých stopách!

Všem turistům a zvláště stopařům, zdar!

 Jetík  

 

 -
 -
 -

Ochrana osobních údajů | Správa cookies | Mapa stránek | Zobrazit klasický web | Zobrazit mobilní web

© Horská služba ČR, o.p.s.
543 51 Špindlerův Mlýn 260, T +420 499 433 230

ID schránky: u4zgr6q

Vyrobil Simopt, s.r.o., 2024

ilustrace na pozadí