+ 420 1210, NON-STOP SOS
ilustrace na pozadí

Výstrahy

Krkonoše

Beskydy

Upozornění - Hřebenové túry: nedoporučujeme
Hřebenové túry: nedoporučujeme

Běh 7 pohoří

Zveme všechny příznivce běhu a turistiky na 29. dubna 2017 do Nového Města pod Smrkem v Jizerských horách.

Běh 7 pohoří
Ilustrační foto

Zde v rámci mezinárodní turistické akce 3 dny – 3 země – 3 pochody pořádané novoměstskými turisty proběhne i 1. závod serie běhů 7 pohoří.

1. závod - 29. dubna 2017 Jizerské hory

 trasa 12                                          trasa 25

Tato akce je organizováno firmou RaidLight a Horskou službou.

Seriál závodů vás postupně provede 7 horskými lokalitami v České Republice. Organizace série, trasování a výběr lokalit proběhne v úzké spolupráci se členy Horské služby ČR.

V rámci seriálu byly vybrány trasy výhradně v členitém horském terénu. Na vybraných trasách poběžíme mimo asfaltové a zpevněné cesty v přírodě! Věříme, že trailový ráz, společně s horským klimatem našich hor, osloví zdatné trailové běžce a běžkyně, ale také širokou veřejnost. Připraveny jsou vždy 2 varianty : trasy 10+ km s převýšením 500+ m a trasy 20+ km s převýšením 1000+ m. Prověřte své schopnosti na trasách, které absolvují členové horské služby, při svých fyzických testech.

Součástí každého závodu budou také dětské závody v podobě mini orientačního běhu, takže si den užijete nejen vy, ale také vaše ratolesti. Dětský program bude zcela zdarma.

Příjemnou zprávou také je, že všichni závodníci, kteří zdárně dokončí závod, obdrží v cíli účastnickou medaili. Startovné je možné zakoupit buď s pamětním funkčním trikem za vyšší cenu nebo bez. Základní cena startovného je 490 Kč, s funknčím trikem 790 kč.

web. 7 pohoří

facebook 7 pohoří

Svět běhu

Ochrana osobních údajů | Správa cookies | Mapa stránek | Zobrazit klasický web | Zobrazit mobilní web

© Horská služba ČR, o.p.s.
543 51 Špindlerův Mlýn 260, T +420 499 433 230

ID schránky: u4zgr6q

Vyrobil Simopt, s.r.o., 2024

ilustrace na pozadí