+ 420 1210, NON-STOP SOS
ilustrace na pozadí

Výstrahy

Beskydy

Upozornění - Hřebenové túry: nedoporučujeme
Hřebenové túry: nedoporučujeme

Tisková konference HSČR k letní sezóně 2023

  Tisková konference Horské služby se zaměřením na její připravenost na letní sezónu 2023 proběhla v sobotu 17.6.2023 ve Skiareálu Špindlerův Mlýn. Hojná účast novinářů z celostátních i regionálních médií (ČT, ČRo, ČTK, Labe Vltava media a další ) je odrazem zájmu o činnost Horské služby v mediálním prostoru , ale i mezi veřejností.

Tisková konference HSČR k letní sezóně 2023
Ilustrační foto

    Děkujeme touto cestou také zástupcům jednotlivých organizací, kteří vystoupili na konferenci se svými příspěvky a informacemi. Za Správní radu HSČR nás poctila svou přítomností její místopředsedkyně Ing. Eva Štěpánková, za složky IZS vystoupili kolegové ze Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje MuDr. Karel Štěpánek (náměstek ředitele ZZS LK pro PNP a vzdělávání) a Petr Matějíček (vedoucí operačního střediska tísňové linky 155 LK). Z královéhradeckého kraje za ZZS KHK informoval o dlouholeté spolupráci její mluvčí Bc. Ivo Novák, podporu a součinnost při krizových situacích v obcích a spolupráci mezi samosprávou obcí a Horskou službou zhodnotil starosta města Špindlerův Mlýn M. Jandura. Hlavní a úvodní slovo o připravenosti HSČR na sezónu si všichni přítomní vyslechli z úst ústředního náčelníka HSČR o.p.s. René Mašína. Netradičně byla, pro všechny přítomné, završením TK komentovaná prohlídka výstavy „Horská služba v čase“, jejíž vernisáž proběhla i s doprovodným programem bezprostředně po TK.

    Ještě jednou děkujeme všem účastníkům TK a doufáme, že se opět setkáme při dalších příležitostech prezentování činnosti a spolupráce s Horskou službou. Za HSČR o.p.s. mluvčí Marek Fryš

 -
 -
 -

Ochrana osobních údajů | Správa cookies | Mapa stránek | Zobrazit klasický web | Zobrazit mobilní web

© Horská služba ČR, o.p.s.
543 51 Špindlerův Mlýn 260, T +420 499 433 230

ID schránky: u4zgr6q

Vyrobil Simopt, s.r.o., 2024

ilustrace na pozadí