+ 420 1210, NON-STOP SOS
ilustrace na pozadí

Výstrahy

Krkonoše

Beskydy

Upozornění - Hřebenové túry: nedoporučujeme
Hřebenové túry: nedoporučujeme

Poděkování za finanční pomoc ve formě sbírky.

Před nějakým časem jsme zveřejňovali informace o sbírce na nákup kočárku, jako náhradu za kočárek ukradený. Nyní si dovolujeme zveřejnit poděkování rodiny Boukalových.

Poděkování za finanční pomoc ve formě sbírky.
Maruška Vám všem posílá úsměvy a díky za nový kočárek.

  Dobrý den, zvolil jsem s manželkou písemnou formu vyjádření díku Všem, kteří se zapojili do pomoci naší rodině a zejména naší Marušce.

  Častokrát člověk slyšel, že děti s podobnou formou postižení, jsou andělé bez křídel, což mohu skutečně potvrdit, ale zároveň věřte, že i andílek, kterým Maruška je, má v sobě i malinký kousek čertíka, což nám Maruška dává každý den vědět. Zároveň nám hodně změnila naše pohledy na život a spoustu dalších věcí, které se nás dotýkají, k lepšímu. Velmi si vážíme každého jednotlivce i společností, kteří se zapojili do vypsané sbírky a rozhodli se v této nelehké době přispět ať už slovy podpory nebo jakoukoliv částkou.

  Pro naší rodinu a především Marušku je částka, která se podařila vybrat vysoká a na počátku nás ani nenapadlo, že se vybere na samotný kočárek, natož na další věci, které Maruška potřebuje k rehabilitaci. Vybraná částka bude použita na zakoupení speciálního kočárku, k pořízení různých rehabilitačních pomůcek, zdravotních a kompenzačních pomůcek na trénování zraku, aby Maruška mohla cvičit více i doma a v neposlední řadě také na další možnou dostupnou rehabilitaci. 

S úctou a pokorou Jiří Boukal s rodinou (Petra, Anička, Maruška a Tonička

I my se  připojujeme a "DĚKUJEME VŠEM, KTEŘÍ JSTE PŘISPĚLI NA DOBROU VĚC" kloegové z HS Krkonoše.

Ochrana osobních údajů | Správa cookies | Mapa stránek | Zobrazit klasický web | Zobrazit mobilní web

© Horská služba ČR, o.p.s.
543 51 Špindlerův Mlýn 260, T +420 499 433 230

ID schránky: u4zgr6q

Vyrobil Simopt, s.r.o., 2024

ilustrace na pozadí