+ 420 1210, NON-STOP SOS
ilustrace na pozadí

Výstrahy

Krkonoše

Beskydy

Upozornění - Hřebenové túry: nedoporučujeme
Hřebenové túry: nedoporučujeme

Poděkování na šumavský Zadov

Dobrý den,

dovolte mi, abych vyjádřil své velké díky všem zúčastněným složkám IZS, které zasahovaly 2.2. 2018 v lyžařském areálu Zadov při úrazu mého syna Matyáše (4,5 roku, zlomenina holenní kosti).

Poděkování na šumavský Zadov
Ilustrační foto

Matýsek, coby začínající lyžař, nešikovně zakončil poslední jízdu pádem. Sice v malé rychlosti, ale tak nešikovně, že si, jak to sám komentoval, při pádu nejspíš přisednul nohu.

 

Tímto bych chtěl poděkovat a ocenit práci Vás všech - velice profesionální přístup Stanice HS Zadov, která poskytla prvotní ošetření, dále pak rychlé ZZSJCK, tj. posádce vozu (č.417) taktéž za profesionální a rychlý přístup, posádce LZS Bechyně (Kryštof 13) W3A – Sokol – 0714) opět za profesionální a velice loajální přístup a za snahu vyřešit přesun Matyáše do blízkosti bydliště (FN Plzeň). Letecký transport rovnou do Plzně se sice nakonec nepodařilo realizovat, ale o to více jsem rád, že jsme poznali opět velice profesionální, milý a vstřícný přístup nemocnice v Českých Budějovicích – velký dík patří dětskému oddělení, kde bylo o syna i mojí ženu skvěle postaráno.  A v neposlední řadě nesmím zapomenout na zajištění bezproblémového přesunu převozní sanitkou z ČB do domácího ošetřování.

Vám všem vděčíme se ženou za skvělou péči o našeho syna Matyáše. Poděkování je to jediné, co mohu já a moje rodina udělat a ocenit tak vaši práci.

P.S. Dovolte mi, abych vám poděkoval alespoň krátkým videem (asi deformace zaměstnáním J), které jsem natáčel na mobil pro svého syna. Matýsek měl sice bolestný, ale nezapomenutelný zážitek. K videu vám dávám práva k možnému užití a šíření.

Youtube: 

Ještě jednou moc děkujeme!

Karel Weber s rodinou

Ochrana osobních údajů | Správa cookies | Mapa stránek | Zobrazit klasický web | Zobrazit mobilní web

© Horská služba ČR, o.p.s.
543 51 Špindlerův Mlýn 260, T +420 499 433 230

ID schránky: u4zgr6q

Vyrobil Simopt, s.r.o., 2024

ilustrace na pozadí