+ 420 1210, NON-STOP SOS
ilustrace na pozadí

Výstrahy

Krkonoše

Jeseníky

Krásný dárek pro Horskou službu

Krkonoše, 23. prosince 2019 – Jen zřídka kdy někdo přijde členům Horské služby osobně poděkovat za záchranu života nebo zdraví, a právě takový krásný dárek dnes dostali záchranáři z Pece pod Sněžkou.

Krásný dárek pro Horskou službu
Foto z dnešní milé návštěvy v Peci

Dnes dopoledne přišla totiž na stanici Horské služby v Peci pod Sněžkou milá návštěva. „Jednalo se o pána, který přišel našim záchranářům poděkovat za poskytnutí první pomoci na sjezdovce Javor. Nehoda se stala na jaře letošního roku, kdy jej postihla při jízdě na lyžích náhlá srdeční zástava,“ upřesnil Pavel Jirsa, náčelník Horské služby Krkonoše.

Poděkování ovšem nepatří jen členům HS, ale i všem zúčastněním, z řad laických kolemjedoucích zachránců, horským a leteckým záchranářům a také nemocničním personálům v po resuscitační péči. „Díky tomu řetězci, který zafungoval na výbornou,  se pán vrátil zpět do kvalitního života. A pro nás byla jeho návštěva dvojnásob milá vzhledem k nadcházejícím vánočním svátkům,“ doplnil náčelník Jirsa.

Bližší informace: Pavel Jirsa, náčelník Horské služby ČR, oblast Krkonoše, GSM: 606 157 923, nebo tiskový servis HSČR, GSM: 606 630 593, e-mail: [email protected]

Ochrana osobních údajů | Správa cookies | Mapa stránek | Zobrazit klasický web | Zobrazit mobilní web

© Horská služba ČR, o.p.s.
543 51 Špindlerův Mlýn 260, T +420 499 433 230

ID schránky: u4zgr6q

Vyrobil Simopt, s.r.o., 2024

ilustrace na pozadí